Kjemiske peelinger

Kjemiske peelinger har en løsning av ingredienser som har en lavere PH-verdi enn huden selv har. Huden opplever behandlingen som en mild skade, og svarer med å igangsette en rekke reparasjonsprosesser som gir en hudforbedring. De ulike kjemiske peelingene har hver sine unike egenskaper, men generelt for alle er at de svekker bindingene mellom de døde hudcellene – og øker produksjonen av nye, friske hudceller.

Hvilken type kjemisk peeling, og styrke som er best egnet for din hud, bestemmes under konsultasjon – med utgangspunkt i hudtype, hudtilstand og hvilke resultater man ønsker å oppnå. Etter behandling med kjemiske peelinger må man bruke krem med høy solfaktor for å unngå pigmenteringer.

Elixir Glycolsyrepeeling/fruktsyrepeeling

Fruktsyrepeeling er syrer fremstilt fra planteriket. Behandlingen gir en glattere, friskere og en mer glødende hud. Fruktsyrepeeling motvirker pigmentforandringer og solskader, uren hud og virker forminskende på porer. Huden vil føles «freshere». Egner seg for alle hudtyper, samt acne og problemhud. Vi bruker Elixir Glycolsyrepeel 40%. Allerede etter først behandling vil man merke at huden er glattere, sunnere og har en fin glød. Behandlingen kan gjentas med 2-4 ukers mellomrom for best langsiktig resultat. Man kan oppleve tørrhet, rødhet og noe flassing i 2-5 dager etter behandling.

Mandelage

Mandelsyre peeling er et godt valg til deg som ikke har gjort kjemisk peeling før. Den virker antibakteriell og talghemmende så den er et godt valg for de med acne og hudormer. Den er også veldig trygg å bruke på Rosacea og sensitiv hud, pga molekylenes størrelse virker den mindre irriterende på huden enn andre syrer. Gir deg en myk og glatt hud umiddelbart etter behandlingen minimalt med rødhet, lysner mørke flekker, forbedrer hudtonen og spensten, behandler inflammasjon i huden forbundet med pigmentering og acne, reparerer solskader og glatter ut fine linjer. Vi anbefaler en kur på 6 ganger for best resultat og behandlingen kan gjøres så ofte som hver 2.uke.

Mg-TCA

Mg-TCA er en peeling som er biorevitaliserende. Denne peelen går i dybden og er tilpasset en mer moden og grovere hudtype. Den penetrerer ned i dermis og jobber nedenifra og opp. Med et innhold av salisylsyre, arbutin og TCA er denne også veldig fin på hud som plages mye av acne og acnearr. Ettersom denne legges lagvis, etter hvor aggresivt det jobbes, kan det være litt nedetid.

MeLine

MeLine er den førsre rene pigmenteringsserien på verdensbasis med banebrytende forskning og resultater. Denne peelingen er en kombinasjon av ulike syrer, og gir ikke tilbakefall av pigmenteringer, etter som den hemmer tyrosinaseprosessen, hvor utviklingen av pigmenteringene foregår. I tillegg vil peelingen spre pigmenteringene i vevet, slik at det ikke sees som flekker i huden. Denne behandlingen bør kombineres med hjemmeprodukter for optimalt resultat.

Se prisliste